Tlf. 23 64 64 43
hanne@kampler.dk

Kunst på bestilling

KUNST PÅ BESTILLING

Kunne du godt tænke dig et unikt og personligt kunstværk i din bolig eller virksomhed? Et maleri, som matcher de farver, du ønsker i dit hjem eller kontor, og som fortæller en historie og vækker følelser hver gang, du ser på det? Du kan glæde både dig selv og dine kære med et unikt kunstværk:

 

Giv et personlig og unikt maleri i gave: 

Forær en personlig og unik gave til een, du har kær. Kunst på bestilling, der matcher farver og indretning i hjemmet og måske fortæller en særlig historie. Få lavet et håndmalet gavekort til unik og personlig kunst, så den heldige selv er med i hele processen omkring maleriet. (Priser fra 1.000 kr.)

Personlig kunst til jeres bolig:

Hvis I ønsker et personligt kunstværk, kommer jeg på besøg hos jer for at se, hvor maleriet skal hænge – og taler med jer om hvilken farver, stemning og nuancer, som matcher jeres indretning. Vi snakker også om, hvilken unik historie maleriet gerne må indeholde – som gør jeres hjem endnu mere personligt.

Nærværende kunst til virksomheden:

Hvis I ønsker et unikt kunstværk, til at symbolisere f.eks. virksomhedens værdier eller styrker, besøger jeg stedet til en snak om hvilken farver, stemning og nuancer, som matcher jeres stil. Vi tager også en snak om, hvilken unik historie maleriet gerne må indeholde, som symboliserer netop jeres arbejdsplads. Og husk på – kunst kan afskrives efter samme regler som inventar, med fuld afskrivning i anskaffelsessåret, også selvom købet sker i slutningen af regnskabsåret.

Hvordan fungerer det?

Den første kontakt mellem os

Ring til mig på tlf. 23 64 64 43 eller send en e-mail til hanne@kampler.dk – så finder vi et tidspunkt, hvor jeg kan komme på besøg.

Vi synkroniserer vores tanker

Hjemme hos dig fastlægger vi farver, tone og stemning i maleriet og hvilken personlig historie, det skal fortælle om dig.

Malerarbejdet begynder

Ud fra vores dialog maler jeg et personligt maleri – kun til dig eller din virksomhed

Dit færdige maleri – klar til ophæng

Når maleriet er færdigt efter ca. 1 måned, leverer jeg det indrammet og klar til ophæng.

Tid: Det afhænger naturligvis meget af størrelsen på maleriet. Regn med alt fra 3 uger til 3 måneder. Og selvfølgelig kan processen speedes up.

Pris: Størrelsen på det endelige maleri er helt afgørende for prisen. Eksempel: 80 x 80 cm. 8.000 kr.

Prisen indeholder: Formøde, udarbejdelse af maleri i atelier, alle materialer samt indramning og efterfølgende overlevering af værket

Tlf. 23 64 64 43
hanne@kampler.dk