Tlf. 23 64 64 43
hanne@kampler.dk

Happening

PRIVAT HAPPENING

Skal du holde bryllup, rund fødselsdag, barnedåb eller et andet stort arrangement for dine venner og familie, og vil du give dem en oplevelse, I aldrig glemmer? Ved at male et fælles maleri på den store dag kan I skabe et smukt og varigt minde – og jeg vil personligt guide dine gæster for at sikre, at kunstværket i sidste ende får det æstetiske udtryk, du ønsker. Jeg har mange års erfaring som bl.a. Eventmanager og kan motivere selv de forsigtige gæster til at turde svinge penslen og få en uforglemmelig oplevelse.

Hvordan fungerer det?

Den første kontakt mellem os

Ring til mig på tlf. 23 64 64 43 eller send en e-mail til hanne@kampler.dk – så finder vi et tidspunkt, hvor jeg kan komme på besøg.

2 uger før: Fælles forberedelse

Jeg besøger jer før festen for at høre om jeres ønsker til format og farver og ser de omgivelser, maleriet skal hænge i – også så vi kan styre farverne lidt i den rigtige retning. Sammen planlægger vi tidspunkt og sted for en kunst-happening til festen.

På dagen: Jeg guider gæsterne

På den store dag holder jeg en kort og nærværende introtale til gæsterne om, hvorfor I har valgt at få jeres maleri malet af dem – og hvorfor I ønsker, at netop de skal være del af jeres minde om festen. Under velkomstdrinken, eller andet passende tidspunkt, hvor folk cirkulere rundt, sørger jeg for at lokke folk forbi og guider dem til at sætte deres personlige præg på maleriet. Samtidig maler jeg selv de overordnede linjer med den store pensel.

Færdiggørelse af maleriet

Efter festen maler jeg maleriet færdigt i mit atelier for at sikre, at det passer stilmæssigt til jeres hjem – og at det får en sammenhæng og dybde, som gør maleriet levende og spændende at se på i dagligdagen mange år frem. Når maleriet er færdigt efter ca. 1 uge, leverer jeg det indrammet og klar til ophæng. Et evigt minde om en fantastisk dag vil pryde jeres væg, men også gensynsglæde vil møde dine gæster i fremtiden, når de kommer på besøg.

Varighed: 1 – 2 timer

Deltagerantal: 10 til 60 personer

Pris: fra 6.000 kr. – alt efter størrelse på maleri og antal deltagere

Film fra tidligere begivenhed: Privat Happening

Tlf. 23 64 64 43
hanne@kampler.dk