Tlf. 23 64 64 43
hanne@kampler.dk

Kunst til udstillinger

KUNST TIL UDSTILLINGER

Er det vigtigt for jeres kunstforening, at jeres udstillinger når bredt ud og tiltrækker forskellige typer af medlemmer og medarbejdere med hver deres kunstneriske præferencer? Jeg skaber abstrakte, men figurative malerier i flere formater og prisniveauer, som spreder inspiration i både virksomheder og private hjem. Alle mine malerier har dybde og flere perspektiver, så jo mere kunsten studeres, des flere scenerier og ukendte motiver opstår. Det gør kunsten levende og ikke mindst tidløs.

Hvordan fungerer det?

Den første kontakt

Ring til mig på tlf. 23 64 64 43 eller send en e-mail til hanne@kampler.dk – så finder vi et tidspunkt, hvor jeg kan udstille i jeres forening.

Foreningsbesøg

Før udstillingen kommer jeg ud til jer, så jeg kan se de rum/vægge, I ønsker at udsmykke for at få et overblik over, hvor meget og hvor store malerier I har plads til.

Ophængning af malerier

Før udstillingen leverer jeg alle malerier, og jeg hjælper meget gerne med ophængning og placering for at sikre et samlet harmonisk udtryk.

Tlf. 23 64 64 43
hanne@kampler.dk