Tlf. 23 64 64 43
hanne@kampler.dk

Teambuilding

FIRMA TEAMBUILDING

En ledelse i en virksomhed kan beslutte nok så mange forretningsstrategier, indføre nye arbejdsgange eller have et ønske om et stærkt internt samarbejde i forretningen – men i sidste ende kan planerne kun føres ud i livet, hvis medarbejderne tager ejerskab på projektet. Mine mange års erfaring som bl.a. Customer Experience Manager og Event Manager for nogle af Danmarks førende virksomheder har givet mig indsigt i, hvor værdifuldt det er for forretningen at få kreativ hjælp til at forstå og ikke mindst udleve beslutninger ovenfra. Samtidig kunne det da sagtens tænkes, at ledelsen også kunne trænge til lidt kreative udfordringer, når de store beslutninger skal tages. Jeg tilbyder kunstneriske teambuilding-events, som involverer kollegaer imellem på alle niveauer.

Hvordan fungerer det?

Den første kontakt og et formøde

Ring til mig på tlf. 23 64 64 43 eller send en e-mail til hanne@kampler.dk – så finder vi et tidspunkt, hvor jeg kommer på besøg og I præsenterer virksomhedens mål med teambuildingeventen.

Oplæg til en event
– tilpasset jer

Efter vores møde udarbejder jeg et oplæg til en teambuilding-event, som er tilpasset jeres virksomhed og behov. Oplægget indeholder konkrete forslag til tid, sted og de praktiske detaljer.

Kreativ teambuilding tilpasset jer

På dagen kunne opgaven være, at alle skaber et kunstværk i tæt samarbejde, som f.eks. symboliserer virksomhedens målsætninger, værdier eller den fremtidige strategi, der skal implementeres. Det er en kreativ proces, hvor alle mødes på lige fod om et fælles projekt – og jeg motiverer tilbageholdne medarbejdere til at gribe penslen.

Færdiggørelse af maleriet

Efter eventen maler jeg maleriet helt færdigt i mit atelier, så det får mere sammenhæng og dybde. Dernæst kommer jeg ud og præsenterer det for jer – gerne under en form for happening, hvor man igen mindes om intentionen med eventen. Maleriet kan så pryde en gavl, en kantine eller et andet centralt sted, hvor medarbejdere dagligt bliver mindet om ledelsens planer.

Tlf. 23 64 64 43
hanne@kampler.dk